Information
+ Innovation
+ Design
 

 Tillbaka


Beställ vårt nyhetsbrev

Om du vill ha ett meddelande per e-post när vi har nyheter att berätta (t.ex. en ny tjänst, en ny bok, ett nytt garn, en större webbuppdatering etc.), fyll i formuläret nedan.
   Vi kan inte lova regelbundenhet, och vi kommer inte att översvämma dig med kommersiella erbjudanden (vi avskyr själva spam). Syftet är bara att då och då informera om större händelser inom Ingen Konst AB.
   OBS: Vi saknar giltiga e-postadresser till en del prenumeranter. Läs "efterlysningen" nedan.
   Integritetsdeklaration längst ner på sidan.


Ja, jag vill ha nyhetsbrev per e-post från Ingen Konst AB
OBS: Tryck inte på [Enter] medan du fyller i, för om du gör det skickas formuläret innan det är färdigifyllt. Förflytta dig mellan fälten genom att klicka eller trycka på [Tabb].


Allra först ber vi dig skriva in ovanstående bokstavskod i valideringsfältet nedan. Vi beklagar det extra besväret, men webbformulären genererar så mycket spam att vi måste prova den här metoden för att försöka begränsa mängden. Utan koden går det inte att skicka en prenumerationsanmälan.

Valideringskod:

Namn:
E-postadress:
Namn och e-postadress är obligatoriska uppgifter. Både för- och efternamn uppskattas, eftersom det hjälper oss att undvika dubbletter.
  
All information oavsett ämne
Endast stickrelaterad information
Endast icke stickrelaterad information

Kommentar:

Om du fyller i det här svenska formuläret får du information på svenska med nyheter anpassade för Skandinavien (det finns en motsvarande engelskspråkig version med nyheter huvudsakligen riktade till Nordamerika).
   Glöm inte att förnya din anmälan om du byter e-postadress. Ange i så fall gärna den gamla adressen i Kommentar-fältet, så att vi kan stryka den.
   Alla nyhetsbrev kommer att innehålla instruktioner om hur du avanmäler prenumerationen, och din e-postadress kommer inte att synas för andra prenumeranter.
   OBS! Om du använder ett spam-filter som bara tillåter inkommande mejl från adresser som du själv godkänner, glöm inte att sätta upp info(a)ingenkonst.se på din "godkänd"-lista (du måste förstås byta ut (a) i adressen mot ett @-tecken, men vi måste skriva såhär för att inte själva översvämmas av spam).


"Efterlysning"

En del av våra nyhetsbrev kommer i retur, troligen beroende på något litet stavfel i e-postadressen. Om du har prenumererat men inte fått utskick så finns du i listan nedan. Anmäl dig i så fall gärna igen.
   Vi har försökt skriva så att de berörda ska kunna känna igen sig, men samtidigt så "hemligt" att spammare inte ska få några gratisdata. Hoppas ingen misstycker.
   Med ojämna mellanrum rensas listan från äldre poster.

Namn Domän Kategori Pren. datum
     
    

Integritetsdeklaration: E-postadresser som skickas till oss via detta eller något annat formulär på webbplatsen förblir Ingen Konst AB:s egendom. Vi kommer inte att sälja eller på annat sätt vidareförmedla besökares e-postadresser.

Tillbaka

 

Länk till översiktssida
Länk till söksida

Länk till Kontaktsida / Link to Contact Page Link to Site Map
Link to Search Page
 
Copyright Š unless otherwise stated
 Elsebeth Lavold, knitwear design & drawings
Anders Rydell, text & photos