Information
+ Innovation
+ Design
 

 

Start
Upp/Up
Brazil
Keramiker
Stockholm 750
Wheels
Skokloster
Axel Notini

Beställ vårt
nyhetsbrev

Sign up for our
newsletter

Allmänna länkar
 längst ner
på sidan

General links
at the bottom
of the page


Natur Stadsmiljöer Stilleben Ögonblick Porträtt Artister Reportage


Reportage/Event

Denna kategori innehåller ett antal underkategorier.
Klicka på rubriken för att välja ämnesområde
Till Portfolio/Bildkategorier
 

Underkategorier

Brazil   När Brasilien vann VM i fotboll 2002 utbröt en sällan skådad folkfest på Sergels Torg i Stockholm. Jag packade ryggsäcken, grenslade motorcykeln och drog in till city... (4 bilder)
Keramiker   Keramikern Rebecca Liljefors gör knappar. Det blev ett konstnärsporträtt, publicerat i tidningen Journalen 2002. Här ett urval av bilderna (5 bilder). Ett exempel på ett komplett reportage (text och bild) ur samma serie hittar du här >>
Stockholm 750   2002 var också det år då Stockholm firade 750 år. Massor av aktiviteter med teman från olika århundraden resulterade i en bildserie (7 bilder).
Wheels Nationals   Wheels Nationals är ett återkommande evenemang i regi av tidskriften Wheels Magazine. "Garagekonst i det gröna" löd rubriken när reportaget från denna orgie i krom och lack publicerades (6 bilder).
Skoklosterspelen   Här är det medeltid för nästan hela slanten (det finns lite vikingatid också). Båtturer, prova-på-aktiviteter, medeltidsmat, tornerspel och mycket annat. Besök rekommenderas, med eller utan kamera (8 bilder).
Stuckatörens hus   Stockholms Stadsmuseum har restaurerat en paradvåning, tillhörig stuckatören Axel Notini, till det skick den var i under konstnärens glansperiod i slutet av 1800-talet. Bilder från våningen, trapphallen och några av Axel Notinis talrika fasadutsmyckningar i Stockholm (9 bilder).
 

Länk till översiktssida
Länk till söksida

Länk till Kontaktsida / Link to Contact Page Link to Site Map
Link to Search Page
 
Copyright © unless otherwise stated
 Elsebeth Lavold, knitwear design & drawings
Anders Rydell, text & photos